Klaar voor een onvergetelijk avontuur? | Jouw persoonlijke reisbureau aan huis!

Image Alt

Over

Over Tineke

U bent de VIP die Plus verdient – de gedachte achter VIP Travel Plus. Ik ben Tineke Helmus en ik houd van reizen, culturen, talen, organiseren en natuurlijk van mensen. Na 15 jaar werken in de zakelijke dienstverlening, ben ik naar Spanje gegaan om te ervaren hoe het is om in een ander land te wonen en te werken. Het gevoel van reizen, onderweg zijn, ontdekken en ontmoeten. Daar begon mijn ‘reis’ naar de oprichting mijn eigen bedrijf:
VIP Travel Plus.

VIP en Plus

Mijn klant zie ik als VIP, de belangrijkste persoon! De Plus geef ik door tegemoet te komen aan de wens van de klant door middel van service en persoonlijke dienstverlening. De afgelopen jaren heb ik vele landen en steden in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, de Caraïben en Azië bezocht. Door deze reiskennis kan ik een goed reisadvies geven en vertaal ik reiswensen naar een prachtige vakantie voor ieder budget.

Zorgeloos op reis

Een mooie stedentrip, gezellig bedrijfsuitje, een huwelijksreis op maat, maar ook een heerlijke vakantie voor familie of een leuke dagtocht voor opa of oma. Ik regel alles tot in de puntjes en kom bij mensen thuis op ieder gewenst moment. Ook tijdens de reis ben ik het persoonlijke aanspreekpunt; ik ben dan ook altijd bereikbaar, 7 dagen per week.

 

Gaat u mee op reis?

VIP Travel Plus

Voorstraat 3A
9285 NM Buitenpost
Nederland


T: +31 (0)6 55774352

E: tineke@viptravelplus.nl

Bezoeken

Ik kom graag bij je langs, maar andersom mag natuurlijk ook! Bel of stuur me een bericht om een afspraak te maken. 

Voorstraat 3A
9285NM Buitenpost
Nederland

Bedrijfsgegevens

VIP Travel Plus
aangesloten bij Mijn ReisKennis
Lid SGR en ANVR.

KvK: 63406691

Volg mij

Blijf op de hoogte van trends rondom reizen en VIP Travel Plus.

No destinations matched your criteria.

You don't have permission to register