Klaar voor een onvergetelijk avontuur? | Jouw persoonlijke reisbureau aan huis!

Image Alt

Zakelijk

Wilt u gezellig op pad met collega’s en heeft u een organisator nodig?

Of zoekt u naar de ultieme manier om uw medewerkers te stimuleren en / of wilt u uw relaties een leuke belevenis aanbieden?

Graag help ik bedrijven bij het samenstellen en organiseren van bedrijfsuitjes naar binnen- en buitenland, maar ook organiseer ik zakenreizen en de bijbehorende  vliegtickets en hotels.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ik ben u graag van dienst!

Leeuwarden is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa

VIP Travel Plus organiseert samen met Expedities 2018 avontuurlijke groepsreizen met inhoud.

Een expeditie is een ware ontdekkingsreis. U trekt in groepen door de provincie en ontmoet bevlogen Friezen. Zij laten zien hoe ze bezig zijn met natuur en landschap, duurzame economie en met hun eigen Mienskip.

U kiest vooraf het thema van uw reis. Tijdens de geheel verzorgde dag staat alles in het teken van dit thema. Dus ook de bijzondere locaties, de evenementen, de drankjes en de gerechten.

Welke expedities zijn er?

Expeditie Water

Genieten op een terras aan de stadsgracht van Leeuwarden, vroeger was het onmogelijk. Hoe kan het eigenlijk dat de grachten niet meer stinken? In waterland Friesland zorgt het waterschap niet alleen voor droge voeten. Het produceert ook schoon water, energie en fietspaden van toiletpapier! We varen naar kennisinstituut Wetsus, de hotspot voor watertechnologen uit heel de wereld. Oog in oog met de otter beseffen we aan het eind van de dag: schoon water in heel de wereld, het begint in Friesland.

Expeditie Zuivel

Treed in de ‘hoefsporen’ van de koe die Friesland wereldberoemd maakte. Reis door de weidse weiden, ontmoet boeren met liefde voor weidevogels en proef romige kazen van sterke boerinnen. Onderzoekscentrum Dairy Campus biedt een kijkje in de toekomst van de melkveehouderij.

Expeditie Innovatie

Friesland is niet alleen sterk in zuivel, scheepsbouw of transport. Bezoek de Blokhuispoort, een gevangenis die veranderde in een broedplaats voor innovatieve startups. Ontdek dat serious gaming geen spel is. Daal af in de pompenkelder van een aquaduct. Struin over een bedrijventerrein, waar plant en dier de werknemers fit houden. En hoe veranderen techniek en kunst Drachten?

Expeditie Levensbeschouwing

Waarom vermoordden heidenen in 754 bij Dokkum Bonifatius? Wat doet een Mariabeeldje in de stoepa van Hantum? Waarom kennen duizenden Amerikanen Menno Simons nog? Wie dansen er in de synagoge van Leeuwarden? En wat staat vrijdags op het menu in de Turkse moskee? Je ervaart het allemaal op reis langs gelovigen en ongelovigen.

 

De expedities zijn een Friese uitwerking van de sustainable development goals (global goals) van de Verenigde Naties. Het gaat om economische, ecologische en sociologische doelen.

You don't have permission to register